night sky background with stars, moon and clouds

YOURMINDFULNESS

YOURMINDFULNESS

Invester i dit velbefindende: Tag kontrol over din fremtid med kraftfuld hypnoterapi.


Hvordan jeg kan hjælpe dig.

______

At ændre mindset

Er du træt af at blive ved med at dvæle ved negative tanker, men føler dig hjælpeløs i forhold til at ændre dem? Føler du, at du mangler kontrol over din adfærd og ønsker at lave en ændring? Jeg er her for at tilbyde hjælp til at tackle disse udfordringer.

DEPRESSION

Mange mennesker har den opfattelse, at at opnå forandring er en udfordrende opgave. Dog kan forandring faktisk opnås med relativ lethed og hurtighed, og kræver blot ønsket om at få det til at ske. Dog er det at opretholde disse ændringer på lang sigt, der kræver ekstra tid og træning.

Opnå selvtillid

Oplever du ofte, at du gerne vil forfølge visse bestræbelser, men mangler selvtillid til at gøre det? Ved at adressere vores indre kritiske stemme, der underminerer vores selvrespekt og evner, kan vi dyrke den nødvendige selvtillid til at overvinde disse barrierer.

UDRYD PHOBIER

Fobier er intense frygtreaktioner udløst af skræmmende mentale billeder. Hjernen forstærker disse billeder, hvilket fører til en frygtreaktion. Selvom fobier kan variere i deres indvirkning, kan de påvirke både mental og fysisk sundhed. Det er vigtigt at søge professionel hjælp, da fobier er behandlelige. Du er ikke alene, og der er støtte tilgængelig.

At ændre vaner

Oplever du ofte at grubler over spørgsmål som "Hvorfor virker det altid som om, at tingene går galt for mig?" eller gentage fortrydelser som "Jeg ville ønske, at jeg ikke havde gjort det" igen og igen? Måske bekymrer du dig ofte om muligt job- eller forholds tab eller frygter muligheden for fiasko. Hvis disse tanker genklinger med dig, er du ikke alene.

OVERVINDELSE AF TRAUME

At overvinde traumer indebærer aktivt at arbejde med og bearbejde traumatiske oplevelser for at hele og genopnå en følelse af velvære. Det involverer ofte terapi, støtte og forskellige håndteringsstrategier for at adressere de følelsesmæssige, psykologiske og fysiske virkninger af traumet.

SELVVÆRDSELVVÆRD

Hyppig kritik fra familie, venner og samfundet kan med tiden nedbryde vores selvrespekt og føre til lavt selvværd. Denne manglende tillid kan hæmme vores evne til at træffe selv små beslutninger.

ANXIETY

Angst, bekymring og frygt er almindelige følelser, som vi alle oplever. De er naturlige reaktioner på specifikke situationer, såsom kommende jobsamtaler eller bekymringer om at opfylde økonomiske forpligtelser.

PUBLIC SPEAKING

At tale offentligt er handlingen med at levere en tale eller præsentation til et publikum.

Det kræver effektive kommunikationsfær-digheder, selvtillid og evnen til at engagere og forbinde sig med tilhørerne for at formidle en besked eller dele information.

"FÅ MERE AT VIDE OM DE TEKNIKKER, JEG BRUGER"

EFT

EFT

NLP

NLP

"Emotional Freedom Techniques (EFT) har sine rødder tilbage til 1990'erne, hvor ingeniør og personlig performance coach Gary Craig udviklede denne terapeutiske tilgang. Ved at kombinere elementer fra traditionel kinesisk medicin med kognitiv og eksponeringsterapi, opnåede EFT anerkendelse for sin innovative og holistiske tilgang til følelsesmæssigt velvære

Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH) er Cognitive Behavioral Hypnotherapy (CBH) er en moderne terapeutisk tilgang, der kombinerer CBT med hypnoseteknikker. Denne synergistiske form for psykoterapi stammer fra integrationen af disse to metoder, der skabte en mere omfattende tilgang til mental sundhed. CBH tilbyder et effektivt værktøj til at tackle forskellige udfordringer, fra angst og depression til fobier og adfærdsmæssige problemer.

Neuro-Linguistic Programming (NLP) opstod i 1970'erne gennem det samarbejdende arbejde mellem Richard Bandler og John Grinder. Bandler, en datalogistuderende, og Grinder, en lingvistikprofessor, begav sig ud på at forstå og modellere mønstrene hos succesrige terapeuter som Fritz Perls (Gestaltterapi) og Virginia Satir (familieterapi), og senere Milton H. Erickson (hypnoterapi).
Min historie

______

Hej, jeg hedder Ahmad Zabihi, oprindeligt fra Iran, opvokset i Danmark og bosat i Storbritannien i næsten 12 år. Min professionelle rejse omfatter roller inden for civilingeniør, forretningsledelse og en CEO-stilling, der tilbyder forskellige erfaringer, herunder kundeservice. Selvom disse roller tilsyneladende er uforenelige med psykologi, bidrager de til min praktiske og jordnære perspektiv.


At leve i tre forskellige kulturer har givet mig værdifulde indsigter i stress og angst, der opstår fra hverdagens situationer, hvilket har tændt min passion for at hjælpe andre med at navigere gennem livets udfordringer. Altid en støtte for venner, ligger min motivation i at bidrage til deres velbefindende samtidig med at opbygge en meningsfuld karriere


Jeg er en certificeret kognitiv hypnoterapeut (CBH) fra The UK College of Hypnosis & Hypnotherapy og medlem af National Council for Hypnotherapy (NCH). Derudover har jeg en certificering som mesterpraktiker i neurolingvistisk programmering (NLP) og har modtaget enestående træning fra Dr. Richard Bandler og Paul McKenna. Derudover er jeg mesterpraktiker og træner i Emotional Freedom Technique (EFT), certificeret af Guild of Energists under Dr. Silvia Hartmann.


Jeg specialiserer mig i at hjælpe personer, der håndterer angst, stress, vægttab, rygestop og smertehåndtering. Min tilgang er blid og støttende og bygger på troen på, at alle besidder kraften til at hele sig selv. Ved at anvende teknikker som afslapning, visualisering og positiv forstærkning hjælper jeg klienter med at trække på deres indre ressourcer.


Uanset om det er gennem ansigt-til-ansigt-sessioner eller virtuelle sessioner, ligger min urokkelige dedikation i at tilbyde medfølende, empatisk og støttende omsorg. Jeg er fuldt dedikeret til at facilitere og støtte personer på deres vej mod forbedret mental sundhed og generelt velbefindende.

Quotation Mark

Tusind tak! Det er fantastisk at høre, at din oplevelse med hypnoterapi hjalp dig med at overvinde eksamensangst og bestå din gasingeniøreksamen med en god karakter.

APM, 25 London

Testimonials

Quotation Mark

Ahmad hjalp mig med at identificere de underliggende problemer, der har plaget mig i årevis. Når jeg først forstod disse problemer, hjalp han mig meget smidigt med at tackle dem og træffe de passende handlinger for at afhjælpe dem. Han er en meget rolig og forstående person og en tålmodig lytter.

ST, 64 London

Quotation Mark

På blot få sessioner hjalp Ahmad mig med at transformere mit selvværd. Jeg er evigt taknemmelig.

FM, 36 Copenhagen

Nærværelsens kunst,

vejen til indre ro

Jeg har succesfuldt arbejdet med mange klienter inden for følgende områder:

Lavt selvværd

Angst

Frygt og fobier

Stress

Smertehåndtering

Søvnproblemer

Præstationsangst

Og mere


Hvis du er klar til at tage kontrol over dit sind og dit liv,

vil det være en ære for mig at hjælpe dig på din rejse.

Jeg tilbyder forskellige hypnoseservices, herunder

individuelle og gruppesessioner, online og personligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe

dig med at nå dine mål!

Testimonial

Tusind tak for hypnosemagien! Mine arbejdspræsentationer plejede at sende mig ud på en spiral, men dine sessioner, især den beroligende teknik, har ændret spillet. Min stress er faldet, selvtilliden stiger, og selv mine kolleger bemærker det! Din ekspertise har virkelig transformeret mit professionelle liv.

Tak! NM-Toronto

Kvalifikationer

______

-PG Dip. Business Management

-Dip. Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH)

(The UK College of Hypnosis & Hypnotherapy)

-The General Hypnotherapy Register (GHR).

-NLP Master Practitioner.

(Dr. Richard Bandler)

-EFT Master Practitioner and Trainer.

-Modern Stress Management

-Energy In Motion Master Practitioner

Silvia Hartmann (The guild of Energist)


Guild of Energists

En rejse mod fred,

et åndedrag ad gangen.

Yoga and meditation. Silhouette.

Mind

Mind

Running Woman Athlete Silhouette Trail Running in Mountain Summit Background

Body

Body

Night Sky with Stars
Cosmic Man Doing Yoga

Energy

Energy

Min tilgang

______


Jeg ved det kan være svært at bede om hjælp, men det er vigtigt at arbejde med en, du har tillid til, og som ser dig som et individ, ikke en diagnose. Derfor vil din behandlingsplan blive skræddersyet til dine specifikke behov og mål, hvis vi arbejder sammen. Vores sessioner foregår i et trygt og behageligt miljø, hvor du frit kan udforske alt uden dom eller ubehag. Jeg er humoristisk, praktisk og jordnær, og sådan vil vores sessioner også være.


Hvad kan du forvente:

______


Hvad sker der under en behandling?1.

Gratis konsultation

Under vores indledende session vil vi diskutere årsagerne til dit besøg, hvordan din bekymring påvirker dit daglige liv og de mål eller ønskede resultater, du håber at opnå gennem vores samarbejde.

2.

Terapisessioner

The treatment plan will be tailored to address your specific needs and goals. Through our sessions, you will be guided to adopt new perspectives, behaviours, and experiences that will ultimately lead to a positive transformation in your thoughts, actions, and emotions.

3.

Praktiske øvelser

Jeg vil give dig ressourcer og øvelser, der kan hjælpe dig med at fortsætte din fremgang uden for vores sessioner. Studier viser, at klienter, der aktivt deltager i deres terapi, er mere tilbøjelige til at nå deres mål.

Testimonial

From the very first session, I felt a sense of calm and trust in my hypnotherapist. With their gentle guidance, I embarked on a journey deep within my subconscious mind, where the root causes of my depression were hiding.

AA- Toronto

Hvorfor vælge mig

______

Jeg medbringer mange års ekspertise inden for holistisk healing

Jeg er ikke bare en terapeut,


  • Jeg er en transformationsguide. Min kombinerede ekspertise inden for CBH, NLP og EFT giver dig adgang til et potent værktøjssæt til at tackle enhver udfordring og skabe varig forandring.


  • Tilpasset til din rejse: Ingen standardløsninger her. Vi vil sammen skabe en personlig rejse ved at bruge det rette værktøj på det rette tidspunkt for at styrke din transformation.


  • Jeg er din støttende guide og hepper på dig på din rejse mod et gladere og sundere liv. Min praksis er et dømmefrit rum, hvor du kan udforske dine udfordringer og genopdage din indre styrke

.

  • At være vidne til mine klienters gennembrud nærer min lidenskab. Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale og skinne lysere end nogensinde før.

Ofte stillede spørgsmål


Kan alle hypnotiseres?

Ja, alle kan hypnotiseres. Med en positiv indstilling og motivation kan det praktiseres og mestres, ligesom man lærer at cykle.


Kan jeg blive tvunget til at gøre noget, jeg ikke ønsker at gøre?

Nej, hypnose kan ikke få dig til at gøre noget imod din vilje. Det er en samarbejdsproces, og du bevarer kontrollen. Hypnose er i overensstemmelse med dine værdier, og forslag accepteres baseret på din samtykke og komfort.


Hvor mange sessioner får jeg brug for?

Antallet af nødvendige sessioner er ikke forudbestemt; det varierer for hver enkelt person. Hver persons rejse er unik, og vi kan ikke forudsige resultaterne af hver session. Dog påvirker dit engagement i høj grad forløbet af behandlingen. Dit engagement, især i at arbejde med øvelser mellem sessioner, spiller en afgørende rolle for at opnå de ønskede resultater. Fokus er at tilpasse processen til dine individuelle behov og fremskridt, hvilket fremmer en samarbejdende og dynamisk tilgang til terapien.


Hvad forventes der af en klient i hypnoterapi?

I hypnoterapi forventes klienter typisk at engagere sig aktivt i den terapeutiske proces. Dette inkluderer:

  1. Åben kommunikation: Deling af tanker, følelser og bekymringer med hypnoterapeuten for at lette en skræddersyet tilgang.
  2. Villighed til forandring: Være åben for at udforske og ændre tanker, adfærd eller perspektiver, der bidrager til problemet.
  3. Opfølgning: Forpligtelse til eventuelle foreslåede øvelser eller opgaver mellem sessioner for at styrke det terapeutiske arbejde.
  4. Afslapning og fokus: Under hypnose forventes klienter at slappe af og fokusere på hypnotiske forslag for at maksimere effektiviteten af terapien.
  5. Feedback: At give feedback om fremskridt og oplevelser under sessionerne hjælper med at forfine og justere den terapeutiske tilgang.


Jeg føler mig ret genert over at søge hjælp. Er dette normalt?

Absolut! Det kræver enorm mod at dele vores kampe med nogen eller endda erkende, at vi står over for vanskeligheder. Dog vil disse frygt og bekymringer aftage ved afslutningen af din indledende konsultation. Det er bare en af de mange betydningsfulde forhindringer, du vil overvinde. Vær venlig at være forsikret om, at du ikke er alene. Under din indledende konsultation vil vi adressere eventuelle forbehold eller spørgsmål, du måtte have, før der træffes nogen forpligtelser.


Er det muligt at sidde fast i hypnotisk tilstand?

Nej, dette er ikke muligt. Betragt hypnose som dagdrømme. Du kan dagdrømme, men du fokuserer altid igen og bliver fuldt bevidst. Selv hvis du forbliver i en trance, vil du til sidst glide over i søvn eller åbne dine øjne. Problemet opstår, når man sidder fast i en mental fantasi som en beskyttende foranstaltning. Kognitiv hypnoterapi hjælper med at bryde denne negative trance.


Hvordan booker jeg en session?

For at planlægge en session bedes du besøge min kontakt-side for at sende en besked eller ringe til mig. Hvis jeg ikke er tilgængelig, når du ringer eller sender en e-mail, kan jeg forsikre dig om, at jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, typisk inden for 24 timer.


Ahmad Zabihi pictured here with Dr. Richard Bandler the co- founder of Neuro Linguistic Programming (NLP) was developed in the 1970s.

Paul McKenna and Ahmad Zabihi

PRISER

&

Booking

Book en gratis

konsultation

Location, map, pin, mark, navigation Icon

I usually see clients in a very pleasant therapy room in either central Royal Tunbridge Wells or Southborough. Parking is available nearby.